Automobilist Omvergereden


  Het nieuws uit Groningen Ouder bericht Nieuwer bericht
RSS Nieuws


Man omvergereden na verkeersruzie

SEBALDEBUREN - Een 65-automobilist uit de gemeente De Marne is zaterdagochtend gearresteerd nadat hij tegen een andere automobilist, die was uitgestapt, aan was gereden.

De 42-jarige man uit Grijpskerk, had de verdachte vrij wild ingehaald. Beide automobilisten stopten even later, maar het slachtoffer reed weer weg toen de verdachte op hem afkwam. In het voorbijgaan sneuvelde zijn voorruit. De oorzaak daarvan is onbekend, maar de Grijpskerker wilde verhaal halen en stopte weer. De verdachte was echter alweer ingestapt en wilde wegrijden. Dat wilde de man voorkomen door voor de auto te gaan staan. De verdachte gaf toen, naar eigen zeggen in een paniekreactie, gas en reed tegen de man op, die op de voorruit knalde.

De Grijpskerker liep een verwonding aan zijn been op. De man uit De Marne is voor nader verhoor ingesloten. Zijn auto werd meegenomen door een bergingsbedrijf. De twee kinderen van het slachtoffer kregen voor de schrik een knuffelbeer van het ambulancepersoneel. Zij waren getuige van het hele gebeuren.

Met dank aan: Romke Notebomer.

Link:
Man omvergereden na verkeersruzie

Bron: site RTV-Noord
Comments